Serier jag kollar på
Publicerat den

Pretty little liars är en utav de bästa serier jag någonsin kollat på. Det handlar om 5 bästavänner. Aria, Spencer, Hanna, Alison och Emily. Det börjar med att en utav tjejerna (Alison) försvinner och är borta i 1 år. De flesta tror hon är död. Men när dem hittar hennes lik och står utanför Alisons begravning så får dem alla ett sms samtidigt.
" I am still here bitches and i know everything - A "
Dem tror det är Alison. Denna person A, gör tjejernas liv till en mardröm. 
 
Ravenswood är lite som en fortsättning på ett slags avsnitt av Pretty little liars. Det handlar om en tjej som heter Miranda som inte har något av en familj kvar, förutom sin farbro som hon ska åka och söka reda på. Caleb(Hanna ifrån PLL's pojkvän) träffar miranda på bussen och följer med henne. En natt när alla dem fem på bilden åkte bil såg Miranda något på vägen och dem kör ner i vattnet.Alla förutom Miranda överlevde. Allt blir mer drama och mer "spooky". 
Supernatural halndlar om två (snygga) bröder som har förlorat sin mamma i en brand. Dem blir uppfostrade som "hunters" typ spökjägare, jag vet det låter sjukt töntigt men det är inte de. Hela serien handlar om övernaturliga saker och dem saker som finns i dina mardrömmar. Hela jävla serien är som en lång skräckfilm .Den här serien är nog en av de bästa som finns. 
 
Teen wolf handlar mest om den killen i mitten som heter Scott M'Call. Han och hans bästa vän Stiles(längst till vänster) var ute i skogen och skulle leta efter ett lik ute i skogen. Men då kom Stiles pappa och några till med jakthundar. Hans pappa är polis. Scott gömmer sig men stiles åkte hem med sin pappa. Scott går runt i skogen och försöker komma ut därifrån. Då hör han ett ljud och i nästa sekund känner han världens smärta på sidan av magen. Han åkte hem till Stiles och han sa att han måste till sjukhuset. Scott blir tillslut en människa/varg. lol.
Men serien är grymt bra och sjukt spännande.
 
Ses - A
 FrökenTV, bloggen om tv och film

älskar pllURL: http://efji.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?