Don't worry, be happy! :)
Publicerat den

Hej alla! Idag har det vart en sån här vanlig tråkig skoldag.. Men vi har kunnat hjälpa en tjej som känt sig ensam vilket jag känner mig lite proud över :p Just nu sitter jag bara vid datan och gör i princip ingenting. Men jag är jättetaggad inför ONE DIRECTION konserten och The fooo :D Till 1D är det bara 106 dagar kvar och till The Fooo är det bara 44 dagar kvar! 
Bjuder på min senaste instagram bild(@aalexandragabrielsson) på mina ögon ^^.
Ses! - A
THE FOOO
Publicerat den

Den 12 april så ska jag & Ida till The Fooos konsert i Örebro. Den kommer vara i en lokal som heter Conventum. Det ska bli grymt kul efter som vi har ståplatser!! Det var ändå ganska billigt, 350 kr liksom. Jag kan dock inte kalla mig en Foooer längre men en liten konsert skulle nog få mig att gilla dom ännu mer. Det ända negativa är att konserten är ganska sent så jag & Ida kommer ju vara helt slut dagen efter. Och dagen efter är det Kvicksundscupen 2014 D:
Men vi får fixa det! Ses.
- A
 
Fotboll
Publicerat den


Drack den här godingen innan träningen!

Ikväll var det fotbolls träning och det gick väll helt okej vet att jag kan lite till men... Så jävla segt att komma tillbaka till skolan efter lovet, orkar inte gå upp tidigt!! 

//ofelia